ARBETA HOS OSS

Larsson Finmekaniska

Vi värdesätter vår personal och trivsel på jobbet mycket högt. För utan vår kompetenta och härliga personalstyrka kan vi inte leverera produkter med den kvalitet och precision som våra kunder kräver. Det är viktigt för oss med både mångfald i personalstyrkan och möjlighet till personligutveckling. Hos oss stannar vår personal gärna kvar länge något vi är glada för och tror att vårat härliga arbetsklimat delvis är anledningen till.

Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet men också din attityd till att sätta kunden och arbetet i fokus. Förmåga till problemlösning både i team och självständigt samt ett eget driv är också något vi uppskattar. Vi som arbetsgivare vet hur viktigt det är att det privata livet fungerar i samspel med arbetslivet och en bra balans mellan arbete och fritid gör att man mår bra och gör ett bra jobb. Vi vill att vår personal ska känna det stödet och är lyhörda för behov.

6a

HITTA ETT JOBB SOM PASSAR DIG

Våra lediga tjänster

Vi söker alltid vassa medarbetare, med både utbildning och erfarenhet och tar gärna en dialog! Är du intresserad att vara med i vårat team? Tveka inte att höra av dig till 08-556 574 50 eller info@larssonfinmekaniska.se