Nyhet!

Vi vill härmed informera om att moderbolaget Ninepoint Holding i Bispgården, Jämtland har idag den 2 april förvärvat samtliga tillgångar i konkursade N. Larsson Finmekaniska i Norsborg, södra Stockholm.

Läs hela pressmeddelandet nedan.

Ninepoint förvärvar Larsson Finmek

VÅR HISTORIA

Om företaget

Larsson finmekaniska AB bildades 1958 av Nils Larsson med ca 8 anställda. Under åren har företaget vuxit med fler anställda och utökat maskinparken. Larsson finmekaniska AB köpte även år 2005 företaget Wanco AB. Idag är inte längre Larsson finmekaniska ett familjeföretag, utan ägs av Linda Strömberg och Joakim Eriksson. Men den familjära andan finns fortfarande kvar och mycket beror nog på att personal väljer att stanna länge hos oss. Vi värdesätter trivsel och mångfald för att skapa ett bra arbetsklimat.

Larsson finmekaniska AB har riktat in sig på finmekanik och tillverkar idag delar till medicin, racing, elektronik mm. Maskinparken består av CNC-maskiner både svarvar och fräsar samt MTM hightech-maskiner. Vi är placerade centralt i Eriksbergs industriområde, Botkyrka Stockholm, och idag är vi ca 15 anställda.

Tillverkning av egna produkter, kilspårssatser, brotschar och bussningar.

Vi tittar gärna på Era ritningar och lämnar prisförslag.